jueves, 30 de octubre de 2008

Javier Urra estará con nosotros


El Viernes pasado estuve en Villena y tuve un encuentro con Javier Urra aprovechando que vino a realizar una conferencia en el IES Hermanos Amorós de la misma localidad. Como bien sabéis Javier Urra colabora con nosotros y es asesor de la UP. Pues bien está confirmada su presencia en Bocairent para un evento que estamos preparando desde la UP. Tendréis noticias de ello próximamente.

Divendres passat vaig estar a Villena i vaig tindre una trobada amb Javier Urra aprofitant que va vindre a realitzar una conferència en l’IES Germans Amorós de la mateixa localitat. Com bé sabeu Javier Urra col·labora amb nosaltres i és assessor de la UP. Doncs bé està confirmada la seua presència a Bocairent per a un esdeveniment que estem preparant des de la UP. Tindreu notícies d’això pròximament.

Empecemos a mover el Foro de la UP


Como sabéis, uno de nuestros objetivos en la Universidad de Padres es el de crear una Comunidad de Padres. Es muy importante pues que participéis en el FORO para que empecemos a relacionarnos entre nosotros, a compartir nuestras experiencias, nuestras opiniones, nuestras sugerencias para poco a poco ir formando una auténtica red de educadores.

En este Foro pueden participar tanto las personas que estáis matriculadas como los que no.

He visto que algunos padres ya os habéis registrado en el Foro por tanto, os animo a participar en él. Podéis proponer y publicar algún tema para empezar a debatir…

En próximos días publicaré aquí el teléfono de contacto con la Secretaría de UP para que podáis aclarar cualquier duda que surja o pedir cita para una tutoría presencial.


Com sabeu, un dels nostres objectius en la Universitat de Pares és el de crear una Comunitat de Pares. És molt important per tant que participeu en el FÒRUM perquè comencem a relacionar-nos entre nosaltres, a compartir les nostres experiències, les nostres opinions, els nostres suggeriments per a a poc a poc anar formant una autèntica xarxa d’educadors.

En este Fòrum poden participar tant les persones que esteu matriculades com els que no.

He vist que alguns pares ja vos heu registrat en el Fòrum per tant, vos anime a participar en ell. Podeu proposar algun tema per a començar a debatre…

En pròxims dies publicaré ací el telèfon de contacte amb la Secretaria d’UP perquè pugau aclarir qualsevol dubte que sorgisca o demanar cita per a una tutoria presencial.

jueves, 23 de octubre de 2008

Primera clase de la Universitat de Pares



Esta semana hemos iniciado las clases de la Universitat de Pares Bocairent. Como sabéis hemos tenido que organizar dos grupos debido al elevado número de matrículas que hemos recibido. Es una satisfacción muy grande la gran respuesta obtenida. Muchas gracias a tod@s por ello y por el alto grado de participación e implicación que está habiendo en las clases.

En esta primera sesión hemos tratado de trabajar una serie de contenidos generales y que a la vez nos sirvan de introducción, de punto de partida:

1.¿Qué es educar?
2.Primera pauta educativa básica: los acuerdos entre la pareja.
3.Papel de los abuelos en la educación de nuestros hijos.

Espero que la primera sesión haya servido para que todos empecemos a reflexionar ( y yo el primero) sobre ciertas cuestiones de gran importancia dentro del proceso educativo en que estamos inmersos. Me gustaría saber vuestras opiniones al respecto y si tenéis alguna sugerencia. Muchas gracias por vuestro tiempo.

Os recuerdo que pronto saldrá a la luz el 1er Boletín de la UP. Os invito a que colaboréis y participéis tod@s. Enviadme vuestros comentarios y sugerencias para el boletín.
Un saludo a todos/as.



Esta setmana hem iniciat les classes de la Universitat de Pares Bocairent. Com sabeu hem hagut d’organitzar dos grups a causa de l’elevat nombre de matrícules que hem rebut. És una satisfacció molt gran la gran resposta obtinguda. Moltes gràcies a tots i totes per això i per l’alt grau de participació i implicació que està havent-hi en les classes.

En esta primera sessió hem tractat de treballar una sèrie de continguts generals i que al mateix temps ens servisquen d’introducció, de punt de partida:

1.Què és educar?
2.Primera pauta educativa bàsica: els acords entre la parella.


3.Paper dels iaios en l’educació dels nostres fills.

Espere que la primera sessió haja servit per a que tots comencem a reflexionar ( i jo el primer)sobre certes qüestions de gran importància dins del procés educatiu en que estem immersos. M’agradaria saber les vostres opinions i si teniu algun suggeriment. Moltes gràcies pel vostre temps.


Vos recorde que prompte eixirà a la llum el 1er Butlletí de la UP. Vos convide a que col·laboreu i participeu tots i totes. Envieu-me els vostres comentaris i suggeriments per al butlletí.Una salutació a tots/es.

lunes, 6 de octubre de 2008

PRESENTACIÓN DE LA UNIVERSITAT DE PARES BOCAIRENT


Desde mi blog, me gustaría daros las gracias a todos los asistentes a la presentación de la Universitat de Pares Bocairent y también a aquellos que no pudisteis asistir pero que estáis apoyando este proyecto de una manera u otra.

Actualmente estamos en periodo de matriculación y las previsiones son muy buenas ya que el número de matriculados crece cada día. Además, muchos padres se han ofrecido a colaborar desinteresadamente con la UPB. Muchas gracias de antemano por vuestro apoyo y colaboración.

Como dice el lema de la Movilización Educativa: "Para educar a un niño hace falta la tribu entera". Y la de Bocairent es sin duda una buena tribu.


Des de el meu blog m’agradaria donar-vos les gràcies a tots els assistents a la presentació de la Universitat de ParesBocairent i també a aquells que no vau poder assistir però que esteu recolzant aquest projecte d’una manera o una altra. Moltres gràcies pel vostre recolzament i col.laboració.

Actualment estem en període de matriculació i les previsiones són molt bones ja que el nombre de matriculats creix cada dia. A més, molts pares s’han oferit a col·laborar desinteressadament amb la UPB. Moltes gràcies de nou pel vostre suport i col·laboració.

Com diu el lema de la Mobilització Educativa: "Per educar un xiquet cal la tribu sencera". I la de Bocairent és sens dubte una bona tribu.