miércoles, 18 de febrero de 2009

La conferencia de Isidro Vitoria fue un éxito. Gracias a tod@s.

En primer lugar me gustaría desde aqui agradeceros a todos la asistencia ayer a la primera conferencia impartida por uno de nuestro colaboradores. Hay que destacar que la presencia fue numerosa y además participativa pues en la segunda parte de la conferencia destinada a hacer preguntas al ponente fue muy productiva ya que considero que se hicieron preguntas muy interesantes. Gracias a todos.



Me gustaría dar las gracias también a Isidro por su inestimable colaboración y por la genial conferencia que impartió. Y finalmente agradecer al Ayuntamiento de Bocairent y especialmente a la Regidoria de Educación por su colaboración en nuestro proyecto, el de todos los padres y madres de Bocairent.


Un saludo. Nos vemos en clase la semana que viene. Mañana publicaré los contenidos de la próxima sesión.

En primer lloc m’agradaria des d’ací agrairvos a tots l´assistència ahir a la primera conferència impartida per un del nostres col·laboradors. Cal destacar que la presència va ser nombrosa i a més participativa perquè en la segona part de la conferència destinada a fer preguntes al ponent va ser molt productiva ja que considere que es van fer preguntes molt interessants. Gràcies a tots.

M’agradaria donar les gràcies també a Isidro per la seua inestimable col·laboració i per la genial conferència que va impartir. I finalment agrair a l’Ajuntament de Bocairent i especialment a la Regidoria d’Educació per la seua col·laboració en el nostre projecte, el de tots els pares i mares de Bocairent.

Una salutació. Ens veiem en classe la setmana que ve. Demà publicaré els continguts de la pròxima sessió.

No hay comentarios: