jueves, 23 de octubre de 2008

Primera clase de la Universitat de Pares



Esta semana hemos iniciado las clases de la Universitat de Pares Bocairent. Como sabéis hemos tenido que organizar dos grupos debido al elevado número de matrículas que hemos recibido. Es una satisfacción muy grande la gran respuesta obtenida. Muchas gracias a tod@s por ello y por el alto grado de participación e implicación que está habiendo en las clases.

En esta primera sesión hemos tratado de trabajar una serie de contenidos generales y que a la vez nos sirvan de introducción, de punto de partida:

1.¿Qué es educar?
2.Primera pauta educativa básica: los acuerdos entre la pareja.
3.Papel de los abuelos en la educación de nuestros hijos.

Espero que la primera sesión haya servido para que todos empecemos a reflexionar ( y yo el primero) sobre ciertas cuestiones de gran importancia dentro del proceso educativo en que estamos inmersos. Me gustaría saber vuestras opiniones al respecto y si tenéis alguna sugerencia. Muchas gracias por vuestro tiempo.

Os recuerdo que pronto saldrá a la luz el 1er Boletín de la UP. Os invito a que colaboréis y participéis tod@s. Enviadme vuestros comentarios y sugerencias para el boletín.
Un saludo a todos/as.



Esta setmana hem iniciat les classes de la Universitat de Pares Bocairent. Com sabeu hem hagut d’organitzar dos grups a causa de l’elevat nombre de matrícules que hem rebut. És una satisfacció molt gran la gran resposta obtinguda. Moltes gràcies a tots i totes per això i per l’alt grau de participació i implicació que està havent-hi en les classes.

En esta primera sessió hem tractat de treballar una sèrie de continguts generals i que al mateix temps ens servisquen d’introducció, de punt de partida:

1.Què és educar?
2.Primera pauta educativa bàsica: els acords entre la parella.


3.Paper dels iaios en l’educació dels nostres fills.

Espere que la primera sessió haja servit per a que tots comencem a reflexionar ( i jo el primer)sobre certes qüestions de gran importància dins del procés educatiu en que estem immersos. M’agradaria saber les vostres opinions i si teniu algun suggeriment. Moltes gràcies pel vostre temps.


Vos recorde que prompte eixirà a la llum el 1er Butlletí de la UP. Vos convide a que col·laboreu i participeu tots i totes. Envieu-me els vostres comentaris i suggeriments per al butlletí.Una salutació a tots/es.

No hay comentarios: